Kapsalon

Salon Libelle Grijpskerk        

De ervaringen van de afgelopen jaren hebben geresulteerd in een eigen kapsalon gevestigd aan de Herestraat 30C te Grijpskerk.
Bij Salon Libelle kunt u terecht voor complete haarverzorging. 
Om een persoonlijk haarkleuring-advies te geven deel ik mijn kennis over de mogelijkheden van het haar in overleg met de klant.

Scrummi Handdoeken
         

Salon Libelle is begaan met de natuur en het milieu, vandaar dat er wordt gewerkt met Scrummi handdoeken. Scrummi is de eco vriendelijke handdoek voor eenmalig gebruik en dat maakt dit een zeer bijzonder en uniek concept. Dit handdoeken concept is milieuvriendelijk en ook nog eens heel hygiënisch. Door de gebruikte materialen en structuur is het product biologisch afbreekbaar. De handdoeken zijn voorzien van het gecertificeerde keurmerk, de wafel structuur, waardoor de absorptie uniek is. Maak kennis en laat u positief verbazen door Scrummi Milieuvriendelijke handdoeken.
                                                                             

Voordelen voor de klant; Meer comfort en hygiëne in gebruik.

Voordelen voor het milieu; Gemaakt van 100% natuurlijke ceder en eucalyptus vezels van duurzame bronnen, compleet biologisch afbreekbaar en vermindering van verbruik van water en energie.


Op zoek naar inspiratie voor je haar? Klik op http://www.kapsels.net/
 


 Volg Salon Libelle op Instagram
   Volg Salon Libelle op Facebook
 

Openingstijden:

Salon Libelle Grijpskerk
Maandag 
Op afspraak
Dinsdag 
8:00 -
17:00 uur
Woensdag  8:00 - 17:00 uur
Donderdag 
8:00 -
17:00 uur
Vrijdag 
8:00 -
17:00 uur
Zaterdag 
Gesloten
Powered by webXpress