Trouwen

 

Allereerst gefeliciteerd, je gaat trouwen!


Op de grote dag ben jij het stralende middelpunt. Hiervoor dient alles tot in de puntjes te worden voorbereid en een goede conditie van je huid is één van de belangrijkste factoren voor de perfecte uitstraling op jouw grote dag. Bij Salon Libelle ben je aan het juiste adres voor je bruid kapsel, bruidsmake-up, een ontspannende gezichtsbehandeling en vakkundig advies. 

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van complete uiterlijke verzorging en ik ben de specialist op het gebied van het bruidskapsel. Naast dat ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en visagiste ben, heb ik ook jarenlange ervaring als haarstyliste. Hierdoor is het mogelijk om complete bruidsarrangementen door Salon Libelle te laten verzorgen. 

Ter voorbereiding op jouw ”grote dag” beginnen we 4 á 6 weken voor de trouwdatum met een intake gesprek in de salon waarin we jouw wensen bespreken. Op deze dag nemen we uitgebreid de tijd voor het aanbrengen van de proef make-up. Een mooi aangebrachte make-up komt pas echt tot zijn recht als de huid in goede conditie is. Hierover krijg je een vrijblijvend advies en kan je een afspraak maken voor de juiste behandeling voor jouw huid.

Op de huwelijksdag is het mogelijk de bruidsmake-up en eventueel het bruidskapsel thuis te laten verzorgen of op locatie en eventuele familieleden of gasten kunnen natuurlijk ook gebruik maken van onze diensten.
 
Wil je meer weten? Neem dan contact met me op

 

Op weddingpages kun je meer informatie vinden voor je trouwdag.

 Volg Salon Libelle op Instagram
   Volg Salon Libelle op Facebook
 

Openingstijden:

 S
alon Libelle Grijpskerk

Maandag 
Op afspraak
Dinsdag 
8:00 -
20:00 uur
Woensdag  8:00 - 17:00 uur
Donderdag 
8:00 -
17:00 uur
Vrijdag 
8:00 -
20:00 uur
Zaterdag 
Gesloten

    

 


Powered by webXpress