Trouwen

 

Allereerst gefeliciteerd, je gaat trouwen!


Op de grote dag ben jij het stralende middelpunt. Hiervoor dient alles tot in de puntjes te worden voorbereid en een goede conditie van je huid is één van de belangrijkste factoren voor de perfecte uitstraling op jouw grote dag. Bij Salon Libelle ben je aan het juiste adres voor je bruid kapsel, bruidsmake-up, een ontspannende gezichtsbehandeling en vakkundig advies. 

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van complete uiterlijke verzorging en ik ben de specialist op het gebied van het bruidskapsel. Naast dat ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en visagiste ben, heb ik ook jarenlange ervaring als allround topstyliste. Hierdoor is het mogelijk om complete bruidsarrangementen door Salon Libelle te laten verzorgen. 

Ter voorbereiding op jouw ”grote dag” beginnen we 4 á 6 weken voor de trouwdatum met een intake gesprek in de salon waarin we jouw wensen bespreken. Op deze dag nemen we uitgebreid de tijd voor het proef kapsel en het aanbrengen van de proef make-up. Een mooi aangebrachte make-up komt pas echt tot zijn recht als de huid in goede conditie is. Hierover krijg je een vrijblijvend advies en kan je een afspraak maken voor de juiste behandeling afgestemd voor jouw huid.

Op de huwelijksdag is het mogelijk de bruidsmake-up en eventueel het bruidskapsel thuis te laten verzorgen of op locatie en eventuele familieleden of gasten kunnen natuurlijk ook gebruik maken van mijn diensten, dit wordt vooraf besproken in verband met de tijdsplanning en de bijkomende kosten.

Wilt u geen gebruik maken van een bruidsarrangement maar alleen een losse behandeling afspreken, zoals een bruidskapsel of bruidsmake-up, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.


  • Bruidsmake-up incl. proefmake-up €130
  • Bruidskapsel kort haar incl. proefkapsel €155
  • Bruidskapsel half/lang haar incl. proefkapsel €220
  • Op locatie werken afhankelijk van de aantal km's en de werktijd buiten de openingstijden om.

 Volg Salon Libelle op Instagram
   Volg Salon Libelle op Facebook
 

Openingstijden:

 S
alon Libelle Grijpskerk

Maandag 


Dinsdag 
8:00 -
17:00 uur
Woensdag  8:00 - 17:00 uur
Donderdag 
8:00 -
17:00 uur
Vrijdag 
8:00 -
17:00 uur
Zaterdag & Zondag


 


Powered by webXpress